Mitten av ugnen 175 grader i ca 30 min
Pajdegen: 2dl mjöl, 1dl flytande veg margarin, 3/4 dl kesella naturell. Blanda och tryck ut i smörad pajform.
Häll över en avrunnen tonfiskburk med vatten, fördela jämt över pajdegen.
1 pkt 250g keso, blandas med 2 ägg, 3 msk fettfri majonäs citron, 3 msk hackad dill, 3 msk hackad gräslök, lite salt vitpeppar efter behag rör runt och fördela över tonfisken i pajformen.
Ställ in ugnen, vänta....voila klart!
4 kommentarer:
Tänk...tonfiskpaj har jag aldrig lagat..och jag kan inte förstå varför för det är ju så gott!
I påsk ska jag äta mat på helt qannat håll så inte ens då kan jag provlaga det.
Vilken häftig krokodilklippa ni har. Jättefin ju!
Kram kram
qannat=annat!!
Vad gott med tonfiskpaj, här hemma är dte bara jag som äter tonfisk om man inte räknar med katten då ;) Kram*
Vad smarrigt det ser ut! Åh, jag blir hungrig!
Skicka en kommentar