tisdag 18 december 2007

Gott med risgrynsgröten

Risbrylé 4 port
1/2 kg risgrynsgröt
2 msk flyt honung
1 tsk vaniljsocker
2 dl cremefraiche
Smörj ungsäkra portionsformar och fördela risblandingen i dem. Strö farinsocker ovanpå. Grädda i på högsta grillvärme i ugn till sockret smält. Ta ur ugnen och strö kokos på. Lägg på en citronmeliskvist och servera.
Man kan förbereda och ställa in i kylen och sedan grädda precis till man ska ha dem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mums...det här måste också provas! Sa jag förresten att jag bakade dina pepparkaksmuffins..de som skulle serveras med ädelost och valnöt??
Jag gillade dom massvis..till skillnad från sambon som ber en stor tugga och sen frågade "vad f..är det här??"
Han var beredd på att det var någon form av söt glasyr på och fick väl en chock *s*

Kram kram...C från jobbet